Fraktfritt över 999 kr | Snabb leverans | Frakt 69 kr

Tryffel'ish, tryffelsmak

  • 59 kr

Truffle'ish fungerar som ett substitut eller tillägg till tryffel. Den är utmärkt i pasta, risotto och fyllning samt för att marinera grönsaker. S


I lager.

Truffle'ish fungerar som ett substitut eller tillägg till tryffel. Den är utmärkt i pasta, risotto och fyllning samt för att marinera grönsaker. Strö över dina rätter för arom och smak. Använd den till din Truffle'ish mayo, eller in såser och dressingar för extra smak och karaktär.

Beskrivning

Designad för matälskare med raffinerade smaklökar, denna tryffelinspirerade smaksättning tar din maträtt till nästa nivå. Strö över pastarätter och risottos för att njuta av den distinkta smaken och aromen av denna läckra dekadenta topping. Eller varför inte röra ner i majonnäs för att göra en sås med tryffelsmak?

  • Jordig, söt och lätt bitter smak.
  • Efterliknar tryffelns djupa smaknoter och aromer.
  • Rör ner i såser och salladsdressingar.

Hur du använder produkten / Dosering

Annons tesked i valfri måltid, sås eller dressing för att ge smaken från tryffel

INGREDIENSER

Majsmjöl*, salt, jästextrakt* och smakämnen från naturliga vegetabiliska extrakt och svartpeppar*

*organisk

  • Organisk
  • Växtbaserad / Vegan
  • Inga tillsatser
  • GMO-fri
  • Färgfri
  • Allergenfri
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Sojafri
  • Inget socker
  • Helt naturligt
  • Bara supergott

Om Uhhmami

Pionjären av Michelinkocken Frank Lantz, Uhhmami är ett veganskt varumärke som förvandlar klassiska rätter som vi alla känner och älskar till smaskiga, växtbaserade alternativ.

Uhhmami handlar inte bara om att imitera elementen i köttbaserade smaker utan snarare att återuppfinna dem för att skapa helt nya smaker med färska, ekologiska och grymhetsfria ingredienser.

Hållbarhet: Håller i 2 år från förpackningsdatum och vi garanterar att det minst är 1 år hållbarhet kvar på produkter när du får den men oftast mycket längre än så eftersom vi packar regelbundet. Öppnad förpackning förvaras väl försluten för att öka hållbarheten. Råvaran går att äta efter att bäst-före datum passerat. Kom ihåg att använda dina sinnen för att titta, lukta och smaka.