Fraktfritt över 999 kr | Snabb leverans | Frakt 69 kr

Grönsaksbuljongpulver

  • 59 kr

Klara toner av örter och smakrika grönsaker. Den är perfekt för att skapa en rik smak av grönsaker i soppor, risottos och andra recept där du vill uppgradera oc


I lager.

Klara toner av örter och smakrika grönsaker. Den är perfekt för att skapa en rik smak av grönsaker i soppor, risottos och andra recept där du vill uppgradera och lägga till en fyllig smak.

Beskrivning

Detta grönsaksbuljongpulver är ett väl avrundat alternativ för matlagning och smuttar, som är infunderat med en mängd av naturens finaste örter och grönsaker. Idealisk för att uppgradera soppor, grytor och risottos, den kompletterar nästan alla recept som kräver fyllig smak med en antydan av friskhet.

  • Fräsch och smakrik växtbaserad grönsaksbuljong.
  • Smaker lånade från färska örter och grönsaker.
  • Perfekt för att lyfta grytor, soppor och risotto.

Hur du använder produkten / Dosering

Använd i alla recept för att ersätta buljong

Ger en rik och ren smak till alla rätter.

20 g per liter vatten eller 2 teskedar till 5dl vatten

INGREDIENSER

Salt, stärkelse*, dextros*, jästextrakt*, kryddor* och smakämnen från naturliga grönsaksextrakt

*organisk

  • Organisk
  • Växtbaserad / Vegan
  • Inga tillsatser
  • GMO-fri
  • Färgfri
  • Allergenfri
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Sojafri
  • Inget socker
  • Helt naturligt
  • Bara supergott

Om Uhhmami

Pionjären av Michelinkocken Frank Lantz, Uhhmami är ett veganskt varumärke som förvandlar klassiska rätter som vi alla känner och älskar till smaskiga, växtbaserade alternativ.

Uhhmami handlar inte bara om att imitera elementen i köttbaserade smaker utan snarare att återuppfinna dem för att skapa helt nya smaker med färska, ekologiska och grymhetsfria ingredienser.


Hållbarhet: Håller i 2 år från förpackningsdatum och vi garanterar att det minst är 1 år hållbarhet kvar på produkter när du får den men oftast mycket längre än så eftersom vi packar regelbundet. Öppnad förpackning förvaras väl försluten för att öka hållbarheten. Råvaran går att äta efter att bäst-före datum passerat. Kom ihåg att använda dina sinnen för att titta, lukta och smaka.