Bacon'ish, Baconpulver
- 59 kr
Fyllig, med en torr och karaktäristisk, rökig smak. Använd den som en alternativ till bacon i patéer, sallader, pasta eller grytor. Växtbaserat bacon fungerar o
Produkten är tyvärr slut i lager. :(
Fyllig, med en torr och karaktäristisk, rökig smak. Använd den som en alternativ till bacon i patéer, sallader, pasta eller grytor. Växtbaserat bacon fungerar också bra som en välsmakande topping, strös över dina favoriträtter. Använd den i din sås eller dressing för att ge smak, kant och karaktär.
Beskrivning
Salt, rökigt och helt enkelt gott. Detta Växtbaserat bacon krydda är den ultimata salta toppingen som kan inkorporeras i nästan vilket recept som helst där du kan inkludera den äkta varan. Tänk smutsiga pommes frites, Caesarsallader och pastarätter som skulle dra nytta av extra smak, kant och karaktär.
- Salt och rökigt baconalternativ.
- Strö i såser och dressingar.
- Använd som topping till sallader och pastarätter.
Hur du använder produkten
Applicera lite med en tesked.
Använd bara lite, ger en kick och fyllig smak till vilken måltid som helst.
INGREDIENSER
Majsmjöl*, salt, lök*, jästextrakt* och smakämnen från naturliga vegetabiliska extrakt.
*organisk
Alla Uhhmami-produkter är:
- Organisk
- Växtbaserad / Vegan
- Inga tillsatser
- GMO-fri
- Färgfri
- Allergenfri
- Glutenfri
- Laktosfri
- Sojafri
- Inget socker
- Helt naturligt
- Bara supergott
Om Uhhmami
Pionjären av Michelinkocken Frank Lantz, Uhhmami är ett veganskt varumärke som förvandlar klassiska rätter som vi alla känner och älskar till smaskiga, växtbaserade alternativ.
Uhhmami handlar inte bara om att imitera elementen i köttbaserade smaker utan snarare att återuppfinna dem för att skapa helt nya smaker med färska, ekologiska och grymhetsfria ingredienser.
Hållbarhet: Håller i 2 år från förpackningsdatum och vi garanterar att det minst är 1 år hållbarhet kvar på produkter när du får den men oftast mycket längre än så eftersom vi packar regelbundet. Öppnad förpackning förvaras väl försluten för att öka hållbarheten. Råvaran går att äta efter att bäst-före datum passerat. Kom ihåg att använda dina sinnen för att titta, lukta och smaka.