Kyckling'ish, kycklingsmak
- 59 kr
Mjuk och delikat smak från gården. Ett rent, ekologiskt och växtbaserat alternativ till traditionell kycklingbuljong, som kan användas i såser och soppor. Använ
Mjuk och delikat smak från gården. Ett rent, ekologiskt och växtbaserat alternativ till traditionell kycklingbuljong, som kan användas i såser och soppor. Använd Chicken'ish i fyllning för en förhöjd smak eller i wok och ramen. Den fungerar bra som smaksättare för gröna där mer smak och fyllighet önskas.
Beskrivning
Alla älskar en tröstande kycklingsoppa. Men vad händer när du bestämmer dig för att kasta kött? Återskapa dessa komplexa, själslugnande smaker med vårt veganska kycklingbuljongpulver. Denna rena och ekologiska blandning kan användas för att enkelt lyfta såser, soppor, fyllning och ramen. Eller varför inte strö över gröna grönsaker för mer smak och fyllighet?
- Rik och smakrik växtbaserad kycklingbuljong.
- Perfekt för soppor, såser och fyllning.
- Strö över grönsaker som smaksättning.
Hur du använder produkten / Dosering
Använd 20 g Uhhmami Chickenísh till 1 liter vatten.
En tesked i en kopp varmt vatten ger en god kycklingsoppa.
INGREDIENSER
Salt, stärkelse*, dextros*, jästextrakt*, kryddor* och smakämnen från naturliga grönsaksextrakt
*organisk
- Organisk
- Växtbaserad / Vegan
- Inga tillsatser
- GMO-fri
- Färgfri
- Allergenfri
- Glutenfri
- Laktosfri
- Sojafri
- Inget socker
- Helt naturligt
- Bara supergott
Om Uhhmami
Pionjären av Michelinkocken Frank Lantz, Uhhmami är ett veganskt varumärke som förvandlar klassiska rätter som vi alla känner och älskar till smaskiga, växtbaserade alternativ.
Uhhmami handlar inte bara om att imitera elementen i köttbaserade smaker utan snarare att återuppfinna dem för att skapa helt nya smaker med färska, ekologiska och grymhetsfria ingredienser.
Hållbarhet: Håller i 2 år från förpackningsdatum och vi garanterar att det minst är 1 år hållbarhet kvar på produkter när du får den men oftast mycket längre än så eftersom vi packar regelbundet. Öppnad förpackning förvaras väl försluten för att öka hållbarheten. Råvaran går att äta efter att bäst-före datum passerat. Kom ihåg att använda dina sinnen för att titta, lukta och smaka.